Personvernerklæring for NOVO Helse

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://novohelse.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn,  hvorfor vi samler de inn og hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Når du handler /bestiller varer

Når du bestiller varer  på NOVOhelse.no ber vi deg fylle ut et bestillingsskjema hvor du oppgir informasjon om fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer.  Disse opplysningene sendes til vår epost og benyttes for å administrere ditt kjøp/kundeforhold (bl.a. utsendelse av faktura pr. epost), samt at det gir oss mulighet til å kontakte deg hvis det skulle være behov for det (f.eks. hvis varen ikke er på lager).  Denne eposten vil bli oppbevart så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss (minimum inntil varen er levert og betalt, og angrefristen er utløpt).  Vi er også pålagt å oppbevare de opplysninger som fremkommer på din faktura i forbindelse med regnskapføring, og disse opplysningene oppbevares iht. gjeldende regler om bokføring mv.  Navn, adresse og telefonnummer deles kun med vår lager-samarbeidspartner Handi Aid, og benyttes kun ifm. utsendelse og sporing av varen. Vår lager-samarbeidspartner Handi Aid er ansvarlig for håndtering av disse opplysningene.

Kontaktskjemaer

Dersom du benytter vårt kontaktskjema, vil dine kontaktopplysninger (navn, e-post og innhold i henvendelsen) bi sendt til vår epost.  Informasjonen  vil kun bli benyttet til å håndtere din konkrete henvendelse, og vil ikke bli lagret utover den perioden vi er i dialog, eller bli brukt i markedsføringssammenheng.

Når du tar kontakt via epost eller telefon.

Personopplysningene du formidler når du tar kontakt med NOVO Helse via telefon eller e-post, vil lagres så lenge som dialogen pågår.  Opplysningene vil ikke deles med tredjepart, eller anvendes i markedsføringssammenheng.  Du kan når som helst be om at dine personopplysningerkontaktinformasjon skal endres eller slettes.

Hvem vi deler dine opplysninger med

For de personene som bestiller varer fra denne nettsiden, vil navn, adresse og telefonnummer  kun deles med vår lager-samarbeidspartner slik at de kan effektuere vareutsendingen og gjøre den sporbar under transportperioden.  Vår lager-samarbeidspartner er ansvarlig for håndtering av disse opplysningene.  Dine person- og kjøpsopplysninger vil ikke deles eller benyttes til andre formål (se pkt. Når du handler /bestiller varer).

Forøvrig deler vi ingen opplysninger med annen tredjepart.

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Besøkendes kommentarer på nettsiden blir kontrollert av nettstedets administratorer, som også kan også se og redigere denne informasjonen.

Informasjonskapsler (Cookies)

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

Innsyn /sletting

Du er når som helst velkommen til å ta kontakt med NOVO Helse for å få innsyn i hvilken informasjon som er lagret om deg.  Du kan be om at informasjonen rettes eller slettes. Dette omfatter dog ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, regnskapsmessige, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg.

Ta gjerne kontakt dersom det er noe du lurer på:

NOVO Helse, Postboks 70 Bekkelagshøgda, 1109 Oslo.   Mob.: 99745859

Info@novohelse.no