Personvern

Denne personvernerklæringen gjelder for NOVO Helse AS, i rollen som eier og administrator av nettsiden  novohelse.no, heretter benevnt som Behandlingsansvarlig.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av Behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre klienter basert på deres instruksjoner og samtykke.

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde /klient.  Personlig data benyttes til følgende formål:

  • coaching/veiledningstjenester, herunder jounalføring
  • betalingstjenester
  • oppfølging av henvendelser pr. telefon eller epost
  • markedsføring
  • informasjonsformidling
  • bokføring/regnskap.

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen.

Om du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern ber vi deg snarest kontakt oss på info@novohelse.no og du har du også anledning å klage til Datatilsynet.

Behandlingsansvarlig:

NOVOhelse  (eid og drevet av NOVO Helse AS. Org.nr. 911838427)

Kongsveien 94, 1177 Oslo

Postboks 70 Bekkelagshøgda, 1109 Oslo

Tlf. 99745859

Epost: info@novohelse.no

Personvern ansvarlig: Hanne Haleth

 

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du kontakt per epost, telefon, brevpost eller ved personlig oppmøte på vår kontoradresse.

 

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvem v deler informasjon med

Underleverandører /tredjpart:

Behandlingsansvarlig benytter seg av tjenester levert av tredjepart. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres

HANO nettbasert jounalsystem for helse

Les mer på https://www.hano.no/bransjelosninger/helse/  Ytterligere informasjon kan fås ved direkte henvendelse til Behandlingsansvarlig

NOVOhelse-shop.no

Coaching/veiledningstjenester betales gjennom betalingsløsningen tilhørende nettbutikken NOVOhelse-shop (KLARNA og Vipps). NOVOhelse-shop er eiet og drevet av NOVO Helse AS.

Når du betaler via betalingsløsningen i NOVOhelse-shop, gjelder Personvererklæringen på denne nettsiden /nettbutikken. (les https://www.novohelse-shop.no/pages/privacy ).

PowerOffice Go:

PowerOffice Go er vårt nettbaserte regnskapssystem, og data nødvendig for bokføring og regnskap lagres her. Typisk Navn/adresse/ordrer/faktura.

Innovasjon AS:

Innovasjon AS håndterer epostløsning og epost sikkerhet (hosted epost) for Behandlingsansvarlig

Kommunikasjon gjennom e-post og sms

Som klient/kunde vil du motta kunne motta e-post og sms vedrørende ditt kundeforhold. F.eks vil vi sende deg e-post/sms relatert til avtaler, betaling, informasjon vedrørende din klient/kunde konto, ol. E-post/sms kan sendes fra @novohelse.no /mob 99745859 eller gjennom HANO eller NOVOhelse-shop.no. Dette er definert som berettiget interesse og det vil ikke bes om samtykke til dette.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til info@novohelse.no.  Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan lese mer på  http://www.aboutcookies.org

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Bruk ifm. våre betalingsløsningen  i NOVOhelse-shop.no

Vi benytter informasjonskapsler til blant annet å huske deg som kunde og huske innhold i din «handlekurv» og ifm. bruke av KLARNA og VIPPS betalingsløsning.   Uten informasjonskapsler vil ikke en nettbutikk kunne fungere. Les i Personvernerklæring for NOVOhelse-shop.no (les https://www.novohelse-shop.no/pages/privacy ).

Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Google Adwords

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Crall.io

Crall.io benytter informasjonskapsler for å identifisere en økt og din bruker-id.

Klage

Dersom du mener dine opplysninger er registrert på feilaktig grunnlag, blir benyttet i strid med dine interesser, eller blir benyttet på en måte som kan forårsake urimelige negative konsekvenser for deg som person, ber vi deg ta kontakt med oss umiddelbart på info@novohelse.no.  Du har også rett til å bringe saken opp for det norske Datatilsynet. Kontaktinformasjon og retningslinjer finner du på deres hjemmeside www.datatilsynet.no

Endringer i Personvernerklæringen

Behandlingsansvarlig forbeholder seg retten til å gjøre endringer i Personvernerklæringen fortløpende. Behandlingsansvarlig plikter å varsle kunden/klienten om vesentlige endringer. Vesentlige endringer inkluderer ethvert forhold som innskrenker kunden/klienten rettigheter, eller som endrer partenes forpliktelser eller rettigheter for øvrig. Melding om vesentlige endringer skal sendes per epost til den epostadressen som er angitt som kontaktadresse for kundeforholdet.